Franchise vacatures

De leukste banen voor franchisenemers vind je hier! Altijd al affiniteit gehad met het ondernemerschap en een groot verlangen naar vrijheid, naar zelfstandig zijn en eigen baas zijn? Zoek dan in onze vacatures naar opdrachten die je op het lijf geschreven zijn.
 
Als franchisenemer werk je onder contract van een franchisegever. Je zet een eigen branche op van de franchise. Je maakt gebruik van een bekend merk, wat dus voordelen met zich meebrengt. Je hebt al een vastgesteld assortiment en een overeenkoepelende marketing-strategie. Dit brengt ook kennis en steun met zich mee, die je als startende ondernemer zelf niet snel kunt opbouwen.
 
Je wordt niet overspoeld met duizenden niet-relevante opdrachten, maar kunt gericht zoeken naar de gewenste sector. De meeste franchisenemers zijn immers actief in horecagelegenheden, drogisterijen, supermarkten en kledingwinkels.  Als franchisenemer ben je de leider van je eigen bedrijf, de veelzijdige duizendpoot die het overzicht bewaart en de activiteiten binnen het bedrijf in goede banen leidt. Je bent flexibel, stressbestendig, gedisciplineerd, hebt een groot organisatietalent en kunt meerdere dingen tegelijk doen.
 
Twiglers begrijpt dat en helpt jou de juiste vacature te vinden die aansluit op jouw persoonlijkheid, opleiding en competenties. Verder kun je filteren op de gewenste locatie binnen een bepaalde straal, het aantal uren en op trefwoorden.