Kaldi Koffie & Thee franchise

Kaldi Koffie & Thee franchise

Werken bij Kaldi Koffie & Thee franchise

Kaldi maakt het mogelijk om je eigen koffiebar te open. Om je eigen koffie winkel te starten heb je een dosis ondernemers drive nodig! Ben jij de geschikte kandidaat om een eigen koffiebar te starten in Nederland?

Solliciteer op één van de vacatures van Kaldi Koffie en Thee Franchise. Dan nemen we vrijblijvend contact met je opnemen over het starten van jou eigen koffie winkel ergens in Nederland.

 

Wat biedt Kaldi?

U kunt onze koffie & thee kopen, maar ook koffie / thee accessoires en koffiemachines van kwaliteit merken. Kaldi verkoopt volautomatische en halfautomatische espressomachines van bekende merken waaronder; Bosch, ECM, Gaggia, JuraLavazza a Modo Mio, MoccamasterPhilips Saeco en Siemens. Kaldi is officeel ECM en Jura dealer, partner van Philips Saeco en heeft partnerships met andere kwaliteitmerken op het gebied van koffie, thee en espressomachines.

Kaldi voorziet al sinds het jaar 2000 in de behoefte van goede koffie en thee. De Kaldi winkel franchise formule verkoopt onder eigen merk koffie, thee en verder alle aanverwante artikelen. Uniek is de combinatie met het zogenoemde "proeflokaal". Klanten kunnen in de Kaldi winkels de koffie en thee die ze kunnen kopen ook proeven.

 

Tags: Koffie, espresso, koffiebar beginnen, koffie winkel, franchise,

 

avatar

Meer informatie over werken bij Kaldi Koffie & Thee franchise?

Neem contact op met de HR afdeling van Kaldi Koffie & Thee franchise (0000)

Ontvang nieuwe vacatures van Kaldi Koffie & Thee franchise per e-mail